Onnea ihana rakas täydellinen suloinen Chisu viidestä emmasta! Kaikki ne olet ansainnut! Nyt antamaan ääniä Chisulle myös helmikuussa pidettävän Iskelmä-gaalan äänestykseen niin hyvin käy :)

 

Nyt ollaan jo toisella kierroksella presidentin vaaliäänestyksessä. Kyllähän se on jo varmaa, kummasta presidentti saadaan ja hyvä niin. Mun mielestä tässä on nyt kaksi parasta ehdokasta ketä olla voi, enkä valita, oli tulos mikä tahansa. Itse kyllä kannatan Saulia koska Kokoomuksen jäseniin kuulun, mutta tyytyväinen olen, jos tulos sattuisikin olemaankin Vihreiden puolella. Äänestin ja aion vielä toiseenkin otteeseen käydä ääneni antamassa.

 

On hieno juttu se, miten paljon suomalaiset ovat Pekka Haavistoa äänestäneet hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Jotkut siitä kuitenkin tuntuvat edelleen vikisevän, kuinka on väärin se, jos presidentti on homo. Minusta se on todella, todella naurettavaa. Yritän kyllä arvostaa muidenkin mielipiteitä vaikkeivät ne olisi samoja kuin omani, mutta tasa-arvo on mulle niin tärkeä asia, että tässä en tuota kantaa ymmärrä. Mitähän merkitystä sillä mahtaa olla, seurusteleeko presidentti samaa vai eri sukupuolta olevan henkilön kanssa? Kunhan tehtävänsä mallikkaasti hoitaa, sen pitäisi olla tärkeintä. On huvittavaa, miten tällaisesta edes keskustellaan. Olen 100 prosenttisen varma siitä, että kunhan aikaa kuluu noin 50 vuotta eteenpäin, tässäkin maassa nauretaan moiselle epätasa-arvolle, mitä täällä vielä nyt jotkut tuntuvat viljelevän. Mutta kuten sanoin, ihan suvaitsevaista kansaahan me taidetaan noin suurimmaksi osaksi olla, se näkyy jo tästä äänestystilanteestakin.

 

Eli äänestäkää, äänestäkää se oma suosikki jatkoon, äänestystilanne muuttuu jatkuvasti! ;) Paitsi ettei se taida tässä äänestyksessä kamalasti muuttua.

 

Ensi viikonloppuna tulee sitten taas yksi ikävuosi mulla täyteen.. Mitään isompia juhlia en nyt taida jaksaa järjestellä kuten viime vuonna, mutta pienellä kaveriporukalla ehkä tulee jossain käytyä. Tärkeintä ei ole se itse juhla, lahjat tai mikään sen suurempi muistaminen, tärkeintä on yhdessä vietetty aika ja hauskan pito. Viime vuonna oli isot juhlat, se riittää nyt vähäksi aikaa. Sitten kunhan tulee se neljännesvuosisata täyteen, sitten taas pankki räjähtää. Toki voi olla, että mieli vielä muuttuu aikaisemmin jo, mutta nämä synttärit menee ainakin ihan rauhallisesti. Musta on ihana huomata, kuinka Facebookin seinä on täynnä ihania onnitteluja, ne kuitenkin mieltä lämmittävät kovasti ja tuntuu hyvältä.

 

Dieettikin on tiukka ja liikunta rankahkoa. Maltan tuskin odottaa sitä päivää, kun pääsen tilaamaan Bubbleroomista ihania mekkoja ja muita vaatteita. Ne on niitä ensi kesän pieniä iloja :)

 

Nyt suihkuun, pienet päiväunet ja sitten kaverin luokse iltaa viettämään. On jälleen aika nollata pää siihen perus suomalaiseen tyyliin. Toivottavasti en sorru tupakkaan. Nyt olen niin hyvin jo onnistunut olemaan ilman kohta kuukauden päivät.