Nyt tähän alkuun pieni Big Brotheriin liittyvä mainostus. Sen jälkeen asiasta jauhaminen loppuu täällä ainakin suurimmaksi osaksi ja keskityn vain omaan muuhun elämääni ja omiin henkilökohtaisiin asioihin tämän blogin puolella.

Eli kirjoitan BB-aiheista blogia tällä kaudella Chaos Tubessa. Mitään tarkkoja päivämääriä uusien kirjoitusten ilmestymisille ei ole, niitä tulee sitä mukaa kun saan jotakin raavittua kasaan ja lähetettyä ylläpitäjälle julkaistavaksi. Minua siis pyydettiin loppukesästä kertomaan blogimuodossa fiiliksiä ja ajatuksia alkavasta kaudesta ja onpa mukana omia fiiliksiäkin omalta ajaltani talossa, mutta toki pääosin käyn läpi nyt meneillään olevaa kahdeksatta kautta. Lähdin mielelläni mukaan ja olen hyvillä mielin seuraillut jo kuluneita viikkoja talon uutta elämää. Tietysti fiilikset olivat aluksi haikeat, mutta tähän kaikkeen ollaan jo totuttu ja on hyvä muistaa, että elämä jatkuu ja eteenpäin mennään, se vaihe elämästä on nyt takana päin. Blogia tuolla samaisessa paikassa kirjoittavat myös muutama muu viime kauden asukas. Eli sinne selailemaan, viikoittain kannattaa vilkuilla. Chaos Tube julkaisee kirjoitusten lisäksi tämän kauden asukkaiden haastatteluja. Sivustolta löytyy BB-juttujen lisäksi myös paljon muuta mielenkiintoista, joten ottakaahan seurantaan!

http://www.suosikki.fi/blogit/chaos-tube

Sitten muihin kuulumisiin. Tajusin tänään, etten ole päivittänyt blogia pitkiin aikoihin. Koko alkusyksy on mennyt ainakin joiltakin osin aika sumuisissa tunnelmissa. Ehkä se, etten ole voinut viime aikoina niinkään hyvin ja ole ollut täysissä voimissani, on verottanut inspiraatiota myös kirjoittamiseen. Mitään syitä en sen kummemmin ala tähän erittelemään, mutta toivottavasti kaikki muuttuu noususuuntaan pian. Niin on hyvä uskoa. Elämä vielä joskus näyttää positiivisenkin puolensa, eikä pidä lannistua.

Aloitin opinnot elokuun lopussa. Suuntasin tällä kertaa lukion penkkiin. Aluksi tuntui, kuin olisin palannut takaisin peruskouluun. Oli tahmeat tunnelmat ja kaikenlaiset vanhat koulumuistot puskivat väkisinkin pintaan. Sellaiset, joissa ei ole ollut kehumista silloin. Nyt olen kuitenkin päässyt jo jotakuinkin rytmiin kiinni ja tämä alkaa mennä rutiinilla eteenpäin. Iltakoulu on hyvä vaihtoehto, saa rauhassa lähteä ja ensin nukkua pitkälle aamuun ja vaikka päivänkin, ei tarvitse olla heti kahdeksalta skarppina. Pakko sieltä on kirjoittaa, mielellään kolmessa vuodessa että pääsen elämässäni eteenpäin. Tuleva viikko on koeviikko ja melko vapaata meininkiä siis kun vain kahtena päivänä koululla käynti. Sitten alkaa rankempi uusi jakso. Pehmeää laskua tiukkaan päivätahtiin. Tosin ei niin rankkaan kuin mitä päivälukio olisi ja hyvä niin.

Syksyn tullen hommasin salikortin. Päätin ottaa lihastreenit kunnolla osaksi arkea lenkkeilyn rinnalle. Kroppa on saatava kuntoon. Sain henkilökohtaisen treeniohjelman ja tulee kuulkaa hyvä olo, kun saa homman hoidettua. Ei ollut todellakaan turha ostos. Katsotaan miltä näytän ensi keväänä ;)

Kävin heittämässä jäähyväiset rakkaalle Chisulle ennen pitkää, määrittelemätöntä keikkataukoa. Kaapelitehtaalla en ollut. Joensuun Lehtiä Ilosaaressa-tapahtuma jäi nyt viimeiseksi ennen taukoa. Oli ja on edelleen todella haikea olo ja voin vain toivoa, että aika kuluisi nopeasti. Pieni toivonkipinä kuitenkin on, että hän esiintyisi ensi kesän Ilosaarirockissa. Järki taas sanoo, että tauko tuskin vielä silloin päättyy. Eihän tuo tapahtuma ole oikea ja omansa ilman. Vaikka ikävä jäi ja toivon Chisun palaavan pian takaisin lavoille, ymmärrän että taukoa on joskus pakko pitää. Ei kukaan jaksa paahtaa loputtomiin täysillä ilman minkäänlaista hengähtämistä. On hyvä ottaa aikaa itselleen ja läheisilleen, kaikelle muullekin tärkeälle ja unohtaa työt hetkeksi. Parempi tällainen tauko kuin loppuun palaneena ja pakon edessä. Jokainen ihminen tarvitsee lepoa ja aikaa kerätä aivan uutta energiaa joskus. Olipa Chisun tauko sitten kuinka pitkä tahansa, hän on sen taatusti ansainnut. Ihanaa lomaa, ota kaikki irti siitä, nauti ja palaa kunhan aika on siihen sopiva.

Mutta palataan taas. Toivottavasti vähän nopeammin kuin viime kertaisen jälkeen. Kunhan saan taas itseni parempaan ruotuun.